Book privattimer, sessioner & events

Privattimer

Hvis du ønsker at gå i dybden med din yogapraksis, kan du booke en privat yogatime med én af vores højt kvalificerede lærere. Du kan selv vælge en lærer, eller vi kan hjælpe dig med at finde den rette lærer, som vil lave en skræddersyet time til dine ønsker. Timen kan foregå i ét af vores studier, eller vores lærer kan komme hjem til dig.

Priser:
1 person: 975 kr
Grupper af 2-5: 475 kr per person
Grupper af 6-10: 375 kr per person
Grupper af 11-15: 275 kr per person
Grupper af 16-30: 175 kr per person

Kontoryoga for virksomheder

Vi tror på, at fysisk og mentalt velvære er en vigtig del af et godt arbejdssted. Derfor tilbyder vi kontoryoga. En af vores lærere vil blive tilknyttet jeres virksomhed, og komme ud til jer på jævnlig basis for at undervise jeres medarbejdere i yoga. I vil opleve bedre fokuserede medarbejdere med en sundere fysik og forbedret mentalt helbred.

Private begivenheder

Lad os være en del af dit næste arrangement – fødselsdag, bachelorfester, team building eller måske et arrangement for en gruppe af skoleelever. Vi forsyner dig med alt, hvad du har brug for til din private begivenhed – måtter, håndklæder, snacks og gode badefaciliteter.

Sauna

Vi tilbyder Saunagus i vores studie på Flintholm Station. Saunagus er en aromaterapi udført af vores egen gusmester. Du har mulighed for at booke sådan en saunasession til din kommende private begivenhed.

Leje af studiet

Du er velkommen til at leje vores studie til din private begivenhed, såsom workshops i yoga, pilates, meditation mv.. Vores studie har kapacitet op til 30 personer. Prisen varierer afhængig af antallet af mennesker.

Priser:
Op til 10 personer: 1000 kr./time
10-20 personer: 1500 kr./time
21-30 personer: 2000 kr./time

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at booke os, skal du blot udfylde formlen nedenfor: